iEQ9 Pata Kuidhinishwa
iEQ9-produkter
Kuwa Mtaalam wa Ushirikiano wa Enneagram aliyeidhinishwa
Utbildningsprogrammet Integrativt Enneagram är ackrediterat av ICF och IEA och du tilldelas 36 ICF CCEU-poäng efter att ha genomfört utbildningen och slutfört en godkänd fallstudie. (Kärnkompetenser 29.25 Resursutveckling 6.75)

Bli en Ackrediterad Integrativ Enneagram Practitioner

Är du en professionell coach, organisationsutvecklare eller HR-partner som vill öka din effektivitet inom individuell coaching och teamcoaching, snabba på coachingprocessen och förbättra resultaten med robusta utvärderingar och utvecklingsstrategier? Då är den här utbildningen skräddarsydd för dig.

Under de fyra dagarna får deltagarna fördjupade kunskaper och praktiska färdigheter i att tillämpa Enneagrammet och iEQ9-profilverktygen i sin coachingpraktik. Våra iEQ9-produkter ger detaljerade mätvärden och professionella rapporter som ger insikt i individuell och teamdynamik.Kuwa Mtaalam wa Ushirikiano wa Enneagram aliyeidhinishwa
Utbildningsprogrammet Integrativt Enneagram är ackrediterat av ICF och IEA och du tilldelas 36 ICF CCEU-poäng efter att ha genomfört utbildningen och slutfört en godkänd fallstudie. (Kärnkompetenser 29.25 Resursutveckling 6.75)
Integrative Enneagram Solutions

Nivå 2
Teamdynamik med Enneagrammet

4 Days of Training

Få en praktisk insikt i Enneagrammets dynamik inom team och grupper i organisationer. Lär dig tolka teamrapporter, designa sessioner och behärska faciliteringstekniker.

Nivå 2-utbildningen omfattar följande moduler:
 • Dynamiken mellan teamet och individen
 • Tolkning av iEQ9-teamrapporter
 • Facilitering med Enneagrammet
 • Utformning av teaminterventioner och utvecklingsprocesser
Integrative Enneagram Solutions

Nivå 1
Komplett ackrediteringsutbildning

4 Days of Training

Lär dig förstå och använda Enneagrammet för coaching av individer och team. Bli ackrediterad i Integrative Enneagram Questionnaire och tolkning av rapporter.

Nivå 1-utbildningen omfattar följande moduler:
 • Introduktion till Enneagrammet
 • Tolkning av iEQ9-rapporter, feedback, underlätta förändring
 • De 27 undertyperna, harmonier, hornevianer
 • Coachingdynamik och verktyg
Usaidizi wa Mwanachama wa baada ya kibali

Stöd efter ackreditering för medlemmar

Efter avslutad utbildning bjuds du in att bli en del av vår globala iEQ9-gemenskap. Här får du tillgång till kontinuerlig kompetensutveckling, lokala övningsgrupper och hundratals experter från hela världen som generöst delar med sig av sina insikter. Vårt engagerade iEQ9-team erbjuder löpande support och ser till att vi tar del av din feedback för att ständigt kunna förbättra oss.

Vi erbjuder en mängd olika möjligheter att knyta an till vår övningsgemenskap och få stöd:

 • Internationell Enneagram-konferens
 • Övningsgrupper
 • Coachingpods
 • Peer Coaching
Usaidizi wa Mwanachama wa baada ya kibali

Ackrediterade medlemmar

I takt med att Enneagrammet blir allt mer populärt ökar även efterfrågan på certifierade Enneagram-coacher. För att främja iEQ9-gemenskapen har Integrative skapat en plattform på vår hemsida där ackrediterade iEQ9-medlemmar kan lägga upp sina professionella coachingkvalifikationer och specialiseringar. Detta gör det enkelt för klienter att hitta en coach som passar deras specifika behov, oavsett om de söker par- eller relationscoaching, vill använda Enneagrammet med tonåringar, i skolor, för ledarskapsutveckling eller för att stödja team, kultur och engagemang inom organisationer.

Denna funktion kommer att göra det möjligt för:

Individuella klienter

som har svarat på iEQ9-frågeformuläret, tagit del av sina personliga rapporter och nu vill fördjupa sin utveckling genom att hitta en Enneagramcoach att samarbeta med.

Företagskunder

hitta coacher inom integrativt enneagram

Ackrediterade coacher

som kan behöva utnyttja det Integrativa nätverket och få stöd i större projekt

Vad våra coacher har att säga

Våra coacher och varumärkesambassadörer berättar om det värde, de insikter och de förvandlingar som har skett tack vare användningen av våra produkter och tjänster.

SIVAN PADAYACHY Kijipicha
Jag har lagt märke till att IEQ har lett till de största förändringarna för mina individuella coachingklienter. Den nivå av självmedvetenhet som rapporten kan höja är otroligt insiktsfull och användbar. På ett personligt plan har det fått mig att göra några av mina mest djupgående arbeten hittills. Jag rekommenderar varmt IEQ eftersom jag vet att det är här det verkliga arbetet sker och kan vara genuint transformativt.
SIVAN PADAYACHY Affärscoach, Johannesburg
Kijipicha cha SHARON JANSEN
Ända sedan 2011, då IEQ var i sin linda, har jag haft förmånen att samarbeta med dem och bevittna hur deras produktutbud har vuxit, förfinats och genomgående skapat mervärde för mig i min coachingpraktik. IEQ-rapporterna är utformade på ett sätt som motsvarar företagens förväntningar, och mina klienter kan återvända till rapporten under de många stegen på deras utvecklingsresa som ledare. Oavsett om jag behöver en eller hundra rapporter är servicen alltid förstklassig.
SHARON JANSEN MindShift Executive Coaching, Johannesburg
Kijipicha cha TRACEY FOWLER
Integrative Enneagram har lyft mitt företag till helt nya höjder. Jag har nu en betydligt djupare förståelse för individerna jag arbetar med, vare sig det är enskilt eller som en del av ett större team eller en familj. Ju mer jag lär mig om Enneatyperna och inser vidden av deras inflytande, desto mer har jag anpassat mina sessioner och min återkopplingsprocess för att skapa en grund för enastående självinsikt och personlig utveckling. Integrative har fantastiska föreläsare och utbildningen var lärorik, underhållande och erfarenhetsbaserad. Jag är tacksam över att ha ett oerhört framgångsrikt företag och fortsätter att leverera utmärkta resultat, där jag ser IEQ som mitt mest effektiva verktyg och vägledning som jag och mitt team använder oss av – tack för det.
TRACEY FOWLER Executive Coach, Facilitator och High Performance Team Training

Navigation