Jaribio la iEQ9 la Enneagram kwa Wanandoa

Den ultimata guiden till en starkare, mer kärleksfull och sundare relation

Fördjupa er relation och stärk banden mellan er. Lär känna varandra bättre och upptäck nya sätt att stötta varandra med vår iEQ9 Enneagram parrapport.

Enneagrammet ger en häpnadsväckande träffsäker bild av hur vi uppfattar och upplever världen. Detta perspektiv har en djupgående inverkan på hur vi hanterar våra relationer. Rapporten hjälper par att se varandra i ett nytt ljus, få fördjupad insikt om sin relation samt att knyta an och älska mer fullödigt.

Gör testet nu
Kutoka kwa ufahamu huja upendo

Det ultimata verktyget för par som vill lyfta sin relation till nya höjder.

Med personlighetstestet iEQ9 Enneagram får ni insikt i era personlighetstyper och hur de samspelar med varandra. Detta leder till bättre kommunikation, ökad förståelse, nya sätt att stötta varandra och i slutändan en starkare och mer givande relation.

icon lock

Återupptäck glöden i er relation.

icon join

Inspirera varandra att nå er fulla potential.

icon movement

Undvik missförstånd och lyssna mer uppmärksamt på varandra.

icon growth

Stärk er ömsesidiga förståelse och omtanke. Väx tillsammans som par.

Imeundwa kusaidia maisha ya mapenzi yenye afya na uwiano zaidi

Vad är det som gör iEQ9 Enneagram Parrelationsrapport så unik?

iEQ9 Parrapport är ett unikt, sofistikerat och skräddarsytt 50-sidigt dokument speciellt framtaget för dig och din partner. Rapporten tar hänsyn till era individuella perspektiv och vägleder er till att frigöra er gemensamma potential.

Rapporten ger insikt i hur din enneagram-profil påverkar er relation och beskriver hur dina och din partners personligheter sannolikt samverkar, samtidigt som den ger många konkreta förslag på hur ni kan utvecklas tillsammans.

Ett värdefullt dokument som ni kan ha nytta av under lång tid framöver.

Imeundwa kusaidia maisha ya mapenzi yenye afya na uwiano zaidi
95 percent accurate

Ett sofistikerat och träffsäkert test som låser upp er relations fulla potential

iEQ9-frågeformuläret är världens mest exakta och heltäckande Enneagram-personlighetstest. Det är intelligent och dynamiskt anpassningsbart, vilket innebär att frågorna förändras utifrån dina svar. På så sätt kan vi garantera giltiga och tillförlitliga resultat. Denna smarta självutvärdering tar ungefär 30–40 minuter att genomföra och ligger till grund för iEQ9 Parrapporter.

Genom vårt intelligenta iEQ9-frågeformulär kan vi ringa in varje partners personlighet och kombinera resultaten för att skapa en skräddarsydd rapport som är unik för just er relation.

Ripoti ya Wanandoa wa iEQ9

"Enneagrammet räddade mitt äktenskap."

Enneagrammet är en kraftfull karta över vårt inre jag som ger en förvånansvärt träffsäker bild av våra drivkrafter och hur vi uppfattar och upplever världen. Detta perspektiv har ett djupt inflytande på hur vi förhåller oss till våra relationer.

Om du redan är bekant med Enneagrammet ger iEQ9 Parrapport ett berikande perspektiv på din relation. Rapporten omfattar hela spektrumet av Enneagram-kunskap och reflekterar över era kärnenneagramtyper, instinkter, subtyper, trityper, uttryckscentra, belastningsnivåer, konflikter och sociala stilar. Den lyfter fram era gemensamma styrkor och hur ni kan komplettera varandra och samarbeta på ett bättre sätt.

Ripoti ya Wanandoa wa iEQ9

iEQ9 Enneagram parrapport täcker 19 relationsteman och hjälper dig och din partner att:

icon checkmark Återuppliva glöden i er relation.
icon checkmark Se varandra och er relation i ett helt nytt ljus.
icon checkmark Skapa en djupare och mer äkta kontakt.
icon checkmark Få fram det bästa hos varandra.
icon checkmark Undvika missförstånd och kommunicera
tydligare med varandra.
icon checkmark Öka förståelsen och empatin, komma närmare varandra.
icon checkmark Få mer intimitet och bättre sexliv.
icon checkmark Respektera och stötta varandras föräldraroller.
icon checkmark Skapa ett rikare liv tillsammans.
Kuwa wanandoa wenye nguvu!

Är er relation redo att ta nästa steg?

iEQ9 Parrapport är perfekt för par i alla stadier av sin relation, oavsett om ni dejtar, är förlovade eller gifta. Rapporten är framtagen för att hjälpa er fördjupa och berika er relation.

Om ni önskar stärka ert band och er anslutning till varandra, få en bättre förståelse för er partner och upptäcka nya sätt att stötta varandra på, då är iEQ9 Enneagram Parrapport som gjord för er. Låt Enneagrammet ge er relation ett unikt och insiktsfullt perspektiv som kan lyfta den till nya höjder.

graphic flourish

iEQ9 parrapport är indelad i tre delar och 19 kapitel som täcker olika relationsteman.

Båda parterna fyller i iEQ9 Enneagramfrågeformuläret. Vi kombinerar era svar för att generera en unik rapport för just er relation. Par som läser och diskuterar sin rapport kommer att få en djupare förståelse för varandras behov och synsätt, kommunicera bättre med varandra och se sig själva tydligare i ljuset av sin relation.

graphic flourish
iEQ9 logo

Enneagram Parrapport

USD 120

50-sidig personlighetsprofil för par

Vad ingår?
Enneagram-relatering & medvetenhet
 • Era enneagram-typer
  Era Enneagram-typer avslöjar vad som driver er som individer, inklusive rädslor, motiv och önskningar som styr ert beteende, tankar och känslor. Genom att använda dessa insikter kan ni få en djupare förståelse och acceptans för varför du och din partner agerar och reagerar på vissa sätt.
 • Locka fram det bästa hos varandra
  Utforska de positiva egenskaper som ni båda bidrar med och som gör att ni kan frodas som par.
 • Potentiella fallgropar
  Ibland kan våra personligheter motverka varandra, därför är det viktigt att vara uppmärksam på dessa tillfällen i er relation.
  Vi går igenom möjliga negativa interaktioner som kan uppstå om de lämnas obearbetade, och områden som ni kan fokusera på tillsammans.
 • Era instinkter
  Människor har tre grundläggande instinkter - Självbevarande, En-till-en och Social - som är avgörande för vår existens. Dessa instinkter, som verkar omedvetet, styr våra överlevnadsstrategier och sätt att vara, där en ofta blir dominant. Att ha tillgång till alla tre instinkter är viktigt för ett balanserat sätt att leva och relatera.
 • 27 undertyper
  När din dominanta instinkt blandas med din kärnenneagramtyp framträder undertypen. De 27 undertyperna ger en mer detaljerad och nyanserad beskrivning av din och din partners personligheter.
 • Era uttryckscentra
  Uttryckscentra handlar om hur vi framträder i världen och hur vi troligen uppfattas av andra. Det finns tre uttryckscentra: Tänkande, Kännande och Agerande. Att utforska centren hjälper oss att på ett mycket djupare plan förstå hur vi bearbetar yttre stimuli, fattar beslut och uttrycker kärlek i våra relationer. Upptäck era dominanta centra och de som uttrycks i mindre grad, vilket belyser era primära livsstrategier.
Enneagram & insikter om att koppla samman
 • Att bry sig om varandra och ta hand om sig själv
  Kopplat till vår personlighet finns unika behov och aspekter av livet som vi söker för att känna oss omhändertagna. Lyssna på varandras grundläggande behov och hitta sätt att ta hand om både din partner och dig själv.
 • Belastningsprofiler
  Era belastningsprofiler återspeglar er subjektiva uppfattning om hur mycket stress ni upplevde vid en viss tidpunkt. Partners upplever och rapporterar belastning på olika sätt och denna rapport visar hur väl varje partner hanterar det. Som ett par indikerar er sammanlagda belastning områden där ni kan behöva lätta på trycket, ett område där den ena partnern kan stötta den andra.
 • Kommunicera som ett par
  Kommunikation är hjärtat i varje relation och fungerar som en bro som förenar partners. Dock kan det också vara en källa till oenighet, särskilt när vi misslyckas med att förstå vår partners unika perspektiv. Varje individs filter och kommunikationsstil, både i att uttrycka och tolka budskap, har stor inverkan på kommunikationsprocessen. Dessutom utgör icke-verbala signaler, som tonfall och kroppsspråk, en betydande del av kommunikationen, ofta mer än orden i sig.

  iEQ9 Parrapport erbjuder strategier för att hjälpa er navigera dessa komplexiteter och stärka er relation.
 • Fatta beslut som ett par
  Att vara en del av ett par innebär en betydande förändring från individuellt beslutsfattande till gemensamma val som påverkar båda partners. Det kräver att man lär sig kompromissa och integrera olika perspektiv och preferenser. Det finns ett behov av ömsesidig förståelse och respekt för varje partners beslutsfattningsstil och deras bekvämlighet med självständighet. Detta avsnitt vägleder er i att vårda en sund och samarbetsinriktad beslutsprocess i er relation.
 • Sociala stilar
  Var och en av oss har en föredragen social stil. Genom att känna till din och din partners stil kan ni bättre förstå varandras sociala behov, vilket gör att ni kan känna er energifyllda och engagerade - särskilt när dessa stilar skiljer sig åt.
 • Hantera konflikter medvetet
  Tillfälliga konflikter i en relation är oundvikliga. Medan många kanske fokuserar på frekvensen och arten av dessa konflikter, är det lika viktigt hur ni båda beter er under dessa perioder och vad efterdyningarna resulterar i. När konflikter hanteras på ett sunt och moget sätt kan de faktiskt vara bra för relationen och leda till större förståelse, tillväxt och utveckling.
Enneagram & livserfarenheter
 • Skapa intim anslutning
  Fördjupa er intimitet och forma en starkare och mer autentisk anslutning genom att lära er öppna upp för varandra och kommunicera mer medkännande.
 • Föräldraskap tillsammans effektivt
  Detta avsnitt packar upp era respektive värderingar, grundläggande övertygelser, berättelser och antaganden om föräldraskap för att hjälpa er medvetet förena dem till en effektiv och stödjande samföräldrarskapsstrategi.
 • Ekonomi som ett par
  De flesta gräl om pengar är ett resultat av missförstånd av varandras behov och värderingar. Detta avsnitt hjälper er förstå era monetära behov och vad som motiverar ditt och din partners förhållningssätt till pengar.
 • Livet på jobbet och i hemmet
  Ni har båda era egna drivkrafter och därmed olika prioriteringar och idéer om hur ni vill lägga er tid, energi och resurser.
  Få hjälp att bättre hantera dessa olikheter och lär er strategier för att möta bådas behov och prioriteringar.
Lägg i varukorgen Köp nu
graphic flourish

Ta tillfället i akt att fördjupa er förståelse för varandra och upplev en större kärlek i er relation.
Skaffa rapporten till er själva eller ge bort den till ett annat par.

Rekommendationer

Allan Millham Thumbnail
Fantastiskt! Rapporten är omfattande, innehållsrik och ger par så många möjligheter att utveckla sin relation. Med trettio års erfarenhet är det underbart och bekräftande att se hur träffsäkra feedbacken och utvecklingsförslagen genomgående var i rapporten. Det är verkligen en fullträff!
Allan Milham Arizona, USA
Keri Miller Thumbnail
Det är otroligt. Rapporten har förändrat hur vi bråkar och hur snabbt vi löser konflikter. Dessutom är det toppen att kunna gå tillbaka till den här informationen, eftersom allt står svart på vitt och inte bara är "han sa, hon sa". Det är underbart. Vår fina relation har lyfts till en helt ny nivå.
Keri Miller Durban, Sydafrika
Dorothy Oliver Thumbnail
Parrapporten är tydlig, vänlig, modern och professionell – med precis rätt mängd detaljer – och behandlar alla med respekt. Rapporten ger klarhet, möjlighet till utveckling, djup, hopp och möjligheter att gå vidare tillsammans. Vi skrattade åt det mesta – ja, vi hade exempel på alla påståenden och nya insikter dök upp hela tiden, även efter alla dessa år tillsammans.
Dorothy Oliver Waikato, Nya Zeeland
Claus Roage Olsen Thumbnail
Den här rapporten undersöker ens egen relation med empati, nyfikenhet och teoretiska insikter på ett mycket eftertänksamt sätt. Par kommer utan tvekan att få ögonöppnande upplevelser och hitta ny energi och entusiasm för att investera i sina relationer.
Claus Roage Olsen Roskilde, Danmark

Vi har hjälpt över
5 000 par världen över att
stärka sin kärlek och uppleva djupare samhörighet

Kusaidia zaidi ya wanandoa 5,000 kote ulimwenguni Kusaidia zaidi ya wanandoa 5,000 kote ulimwenguni

Din iEQ9 Couples Enneagramresa omfattar

Inledningsvis presenterar vi de egenskaper som gör dig och din partner unika. Därefter gräver vi djupare och utforskar några av de mest betydelsefulla dynamikerna som ett par måste ta hänsyn till för att kunna bygga och bevara en kärleksfull och respektfull relation. Slutligen går vi igenom viktiga aspekter i ett förhållande som ni behöver vara uppmärksamma på och jobba med för att säkerställa att ni förblir ett bra match och upprätthåller en sund relation.

graphic illustration group

Så trevligt att träffa er.

Genom Enneagrammets lins kan ni tillsammans upptäcka de element som verkligen definierar er, återupptända er förståelse för varandra och uppskatta de unika kvaliteter som gör er kärlek enastående.

graphic illustration couple

Låt oss förenas.

Medan rapporten packar upp era unika personligheter, utforskar den hur ni på bästa sätt kan ta hand om varandra, vad ni bör undvika för att inte såra varandra, och hur din partner upplever dig när du blir upprörd. Sedan får du lära dig mer om era kommunikationsstilar, var ni kanske missförstår varandra och vad ni kan göra för att uppnå bättre kommunikation.

graphic illustration couple

Håll kärleken levande!

iEQ9 parrapport visar hur er unika kombination av personligheter kan bevara kärleken genom åren, så att ni kan bli förälskade på nytt gång på gång. Rapporten avslöjar det bästa sättet att stötta varandra, fostra era barn tillsammans, hantera er ekonomi och förena era liv.

Kubali mabadiliko, anza leo na mabadiliko haya kamili ya maisha!

Är er relation redo att ta nästa steg?

Om ni vill fördjupa er relation och stärka banden mellan er, lära känna varandra på ett djupare plan och hitta nya sätt att stötta varandra, då är iEQ9 parrapporten något för er.

Gör testet nu
graphic flourish

Vanliga frågor

The iEQ9 Couples Report is a personalised report based on you and your partner’s iEQ9 results. It is a 50-page PDF document that reflects the multifaceted subtleties and dynamics that are unique to you and your partner acknowledging both of your strengths and exploring challenges that you face as individuals and as a couple.

The report uses Integrative Enneagram theory and constructs to highlight and explain these similarities and differences, exploring how they influence each partner as well as the relationship. This understanding aims to give the couple a deeper perspective of each other and the dynamics within their relationship. Both individuals play an integral part in each other’s personal growth and influence each other in many complex ways: a couple becomes more than the sum of its parts. Research has shown this process improves relationships by stimulating honest dialogue, increasing understanding, and empowering couples.

The Enneagram is an archetypal framework that offers in-depth insight about individuals, groups and collectives. The observations are more than merely describing behaviour or putting people in boxes, it helps individuals and couples to go deeper and explore the often-hidden motivations that drive one another to act and react in certain ways. According to the Enneagram, there are nine different ways of viewing and experiencing the world; this outlook has a profound influence on how we approach our relationships. We may think we know our partner entirely, but what the Enneagram provides is a tool for seeing one another through fresh eyes, giving us new insights into how we can connect more deeply. These insights can create and stimulate honest dialogue, increase understanding and empower couples to mould a relationship together where both partners feel unconditionally loved, respected and supported.

This is the first ever Enneagram couples report. Being pioneers in the corporate and coaching sphere, Integrative Enneagram Solutions wanted to provide their practitioners with the tool to deliver relational support and guidance to equip the practitioners with the ability to diversify their skills set, expertise and scope of practice. The couples report is a tool for the practitioners to use to help guide the couple to strengthen and unify their relationship. Other websites and authors have tried to explore relationships through the Enneagram lens but no one has created a report that is specifically tailored to two unique individuals. Integrative Enneagram Solutions understands that every relationship has its ups, downs and growing pains, therefore the iEQ9 Couples Report is a tool that holistically and compassionately looks at a couple and provides some insight into some of the everyday issues and challenges that couples may be facing.

There is no “best” combination, each Type has their own gifts and challenges. The Couples Report uses the Enneagram as a tool to guide couples as they begin to explore their inner worlds and gives them the vocabulary to share their discoveries with one another. A couple who constantly updates their knowledge of one another’s love maps are in touch with each other’s needs and perspectives, relate better to one another, and understand themselves more clearly in the context of their relationship.

It is relevant for every couple at any stage or structure. The Couples Report can be used by couples that are dating, engaged, or married. It is designed for any couple desiring to enrich their relationship. We strongly recommend discussing the Couples Report with an accredited Integrative Enneagram practitioner who can support you in understanding the Enneagram and guide you in applying the insights from this report to your relationship. Therefore, the report is applicable at any stage of one’s relationship and there is no prerequisite length of relationship that you have to consider before using the report. Couples also need to do their individual iEQ9 reports as this is the information that is used to generate the Couples Report. The report can guide couples during times of distress and times of difficulties before unresolved issues escalate, however, it is applicable without adversities. If you as a couple just want to strengthen your bond and connection, understand each other better and learn new ways of supporting each other, the Couples Report also sheds light on those.

This Couples Report is specifically tailored for you and your partner. It incorporates each of your unique perspectives and accounts for each of your personal gifts and challenges. It integrates your core Enneagram Types, Instincts, Subtypes, Centers of Expression, Strain levels, conflict and social styles and highlights your shared strengths and how you can complement each other and collaborate better. The iEQ9 Couples Report is personalised to your relationship whereas Enneagram books broadly speak to each Type and what they may ‘look for’ and need but may not take the other factors above into account. The report provides a more holistic and specific account of your relationship rather than just looking at it from one lens, core Types for example. The Couples Report also positions each relationship within 18 common topics that most couples may experience.

The iEQ9 Couples Report is based on the information obtained from the iEQ9 questionnaires that the couples complete. The iEQ9 has been proven by two independent statisticians to be a scientifically accurate measure of the nine different Enneagram Types. Therefore, it has been proven to be statistically valid and reliable. Please see our statistical manual for more information on the statistical significance of the iEQ9 as an assessment tool.

We need both partners to complete the iEQ9 questionnaire as the Couples Report pulls the results together before generating your relationship report. If you or your partner have recent iEQ9 results, then we can use those to generate your couples report. Please use the exact same email address you used for your individual report so that our system can recognize you. If you do not have existing results then we will give you new iEQ9 links as part of your couple's journey.