Suluhisho za Integrative Enneagram ni nani
Biashara ya Msingi ya Kujumuisha
Integrative Enneagram Solutions

Integrative Enneagram Solutions är ett internationellt företag som erbjuder utvecklingslösningar för individer, team och organisationer. Vår specialitet är att använda Enneagrammet som en strukturell grund och vi brinner för att skapa smarta, intuitiva och användarvänliga produkter. Som ett innovativt Enneagram-företag kombinerar vi framgångsrikt teknologi, statistisk vetenskap och forskning med transformativ psykologi, coaching och organisationsutveckling.

Hjärtat i detta ligger i vår teknologi för Integrative Intelligent Questionnaire. Bakom kulisserna levererar denna banbrytande applikation resultat som är träffsäkra, kraftfulla och ytterst meningsfulla för våra klienter världen över. Vi utforskar och packar upp Enneagrammets insikter kontinuerligt för att förfina och perfektionera vår kärnprodukt, iEQ9 Intelligent Questionnaire, samt de integrativa individ- och teamrapporterna.

Vi representerar Enneagrammet på ett autentiskt sätt och strävar efter att leverera insikter på ett professionellt, meningsfullt, genomförbart och positivt sätt. Detta gör vi genom vårt utbud av rapporter som identifierar Enneagram-profilen, uttryckscentrum, 27 instinktiva subtyper, integrationsnivåer samt de sex dimensionerna av stress och belastning hos en individ eller ett team.

Integrative Enneagram Solutions har utbildat över 4000 utövare globalt. Vårt frågeformulär och våra rapporter har översatts till danska, nederländska, engelska, finska, franska, tyska, italienska, portugisiska, ryska, spanska, hebreiska, thailändska och kinesiska.

Biashara ya Msingi ya Kujumuisha
Vision

Att bli världsledande inom Enneagram-produkter och tjänster: Medvetna individer, medvetna samhällen.

Mission

Integrative är en nyskapande leverantör av Enneagram-lösningar. Vi förenar konsten och vetenskapen bakom självinsikt och förändring genom praktisk tillämpning av smart teknik och helhetsinriktad personlig utveckling. Våra globala utövare stödjer individer och organisationer som värdesätter självutveckling, teamhälsa, effektivitet och välmående. Vi växer, leder och inspirerar ett Enneagram-community i världsklass.

Så här tycker våra coacher

Våra frågeformulär och rapporter har gett våra coacher de verktyg de behöver för att fördjupa sin förståelse för Enneagrammet och vidareutveckla sina coachingmetoder.

Casper Oelofsen daktari wa Enneagram
Jag har använt olika Enneagram-frågeformulär för både individuell coaching och teamcoaching. IEQ är utan tvekan det bästa och enligt min uppfattning det mest träffsäkra verktyget inom Enneagram-communityt. Jag har också sett hur det internationella communityt har tagit verktyget till sig. Dirks passion och engagemang i det internationella Enneagram-communityt gynnar alla som använder IEQ. Frågeformuläret har översatts till många språk och spelar en avgörande roll för att etablera ett gemensamt Enneagram-språk över hela världen. Samarbetet mellan Dirk och ledande Enneagram-specialister berikar rapporten med värdefulla detaljer för oss som arbetar med verktyget. Fokuset på undertyper har verkligen fördjupat min egen förståelse för Enneagrammet och hjälpt mina klienter att få en mycket mer nyanserad bild av sina personlighetstyper.
CASPER OELOFSEN Executive Coach och Mindfulness-lärare, Johannesburg
CATHERINE CRUVEILLIER Kijipicha
Integrative-teamet är en fantastisk grupp unga, begåvade och entusiastiska individer som har utvecklat en coachingprodukt av stort värde för både vinstdrivande företag och ideella organisationer världen över. Integrative Enneagram-frågeformuläret och rapporterna gör Enneagram-visdomen lättbegriplig och praktiskt användbar för alla som siktar på att nå konkreta mål. Systemet erbjuder dessutom en mängd information som inte finns att tillgå någon annanstans. Det har berikat min coachingpraktik.
CATHERINE CRUVEILLIER Ledarskapscoach, Washington DC
Kijipicha cha LYNETTE COETZEE
Min fascination och nyfikenhet kring Enneagrammet förvandlades till en djup respekt och uppskattning för dess unika och heltäckande sätt att förstå sig själv och andra, med ett tydligt och fördomsfritt perspektiv. Utbildningen som erbjöds av Integrative Enneagram Solutions var en av de bästa jag någonsin deltagit i. Deras sätt att säkerställa en grundlig förståelse och personlig utveckling för varje deltagare tillförde ett enormt värde. Genom att integrera Enneagrammet i mina coachingsessioner får mina klienter nu en kvalitativ analys av sina respektive Enneagramtyper, och rapporten från Integrative Solutions är verkligen en vägkarta för kontinuerlig tillväxt och utveckling.
LYNETTE COETZEE Integral Coach, Johannesburg

Navigering