Dirk Cloete - Wasifu
Picha ya wasifu Dirk Cloete

Dirk Cloete är grundaren av Integrative Enneagram Solutions, en global leverantör av lösningar för organisationsutveckling och coaching. Han erbjuder konsult- och utbildningstjänster till både individer och organisationer. Dirk har arbetat med Enneagrammet sedan 2005 och har över ett decenniums erfarenhet av att undervisa i ämnet. Han är högt respekterad inom området för sin expertis och förmåga att tillämpa Enneagrammet på ett praktiskt och effektivt sätt.

Dirk har en mångsidig bakgrund inom mjukvaruutveckling, statistisk forskning, startup-teknik, psykologi och affärsverksamhet. Han har samarbetat med ett brett spektrum av klienter, däribland chefer, coacher, specialister inom organisationsutveckling, entreprenörer, team och individer. Som certifierad Enneagram-expert är Dirk engagerad i att hjälpa människor att förstå och utnyttja kraften i Enneagrammet för att förbättra sina liv och relationer.

Historia

  • Dirk Cloete grundade Integrative Enneagram Solutions 2011 och är företagets VD och majoritetsägare.
  • Genom att kombinera sin passion för Enneagrammet med en djup förståelse för mjukvaruteknik har Dirk förnyat sättet människor utvecklas på och återfört unikhet och mänsklighet till organisationer.
  • Dirk konceptualiserade och utvecklade mjukvaran för kärnalgoritmerna i iEQ9 Enneagram-bedömningen. Han använde tidiga maskininlärningstekniker inom artificiell intelligens för att skapa adaptiva psykometriska tester baserade på beslutsträd.
  • Mellan 2014 och 2018 utbildade sig Dirk personligen för Claudio Naranjo. Han slutförde Naranjos program SAT 1,2,3,4 och Balzac, 27 undertyper samt Positiv psykologi med Kathleen Stinnett.
  • Dirk har genomgått Enneagram-utbildning med några av de främsta experterna, såsom Ginger Lapid-Bogda, Beatrice Chestnut, Jerry Wagner, Uranio Paes, Wendy Apple, David Daniels, Russ Hudson och Claus Roager.
  • Dirks passion är att föra samman communities för att dela kunskap och lära av varandra. Åren 2014, 2016 och 2019 konceptualiserade, organiserade och var han värd för de internationella Enneagram-konferenserna som lockade över 200 internationella delegater och föreläsare.
  • Dirk har suttit i styrelsen för International Enneagram Association och föreläst vid flera av organisationens konferenser.
  • Han är medlem i nätverket Enneagram in Business Network.

Konferenspresentationer

När Dirk inte utvecklar ny mjukvara eller arbetar med klienter ägnar han sig gärna åt att läsa grekisk filosofi, utöva andliga övningar och mindfulness, experimentera i köket, spela VR-spel, skapa AI-konst och skriva.

Kontakta Dirk

Picha ya wasifu Dirk Cloete